Månedens Kys - juni

Januar 2022 –Glæd dig, vi arbejder på januar kysset

Februar – Valentin Kys med jordbærskum, hvid Belgisk chokolade toppet med frysetørret jordbær

Marts – Vi sukker alle efter at foråret skal komme. Så for at tage glæderne lidt på forskud, har vi lavet et kys med marcipan bund, ferskenskum, mørk 54,5% mørk Belgisk chokolade toppen med orange fersken chokolade.

April – Vores påske kys er et dejlig sødt og lidt syrligt kys med mangoskum, mørk 54,5% Belgisk chokolade toppet med gul mango chokolade

Maj – Mors dag er et kærlighedskys med passionsskum, mørk 54,5% Belgisk chokolade toppet med knasende sprøde Ruby perler

Juni – Fars dag skal fejres med et dejligt kys med en marcipabund, og en skum der er er tilsat rom, overtrukket med en karamel chokolade toppet med mørk 54,5% Belgisk chokolade.

Juli – Hylden blomster i juli måned. Så vi har lavet et kys med hyldeblomstsmag. Yders delikat i smagen.

August– Er til et dejligt sødt/syrligt kys med ananasskum, mørk 57,5% Belgisk chokolade toppet med gule ananasknapper

September –  Så er det brombærsæson. Her har vi lavet et kys med brombærskum på en bund af marcipan, overtrukket med 54,5% mørk Belgisk chokolade toppet med brombærstøv.

Oktober – Halloween Kys – Mangoskum, sort 54,5% Belgisk chokolade, orange & sort lakridskrymmel

November– Black Friday – Lakridsskum, sort chokolade toppet med lakridskrymmel

December – De fleste af os ser frem til risalamande juleaften. Vi har fremstillet et kys der minder om den aften. Bunden er af bagt marcipan med mandelskum – Belgisk hvid chokolade toppet med ristede mandler – MUMS!!

Nytår – Nytårskys – Kransekagebund med vaniljeskum, hvid Belgisk chokolade toppen med guldstøv.